35 56 04 20 post@kmh-elektro.no

Nyheter og spørsmål/svar

Elsikkerhet nr 92

Nyhetsbladet elsikkerhet fra Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap er kommet i ny utgave. Bladet tar for seg viktige nyheter og presiseringer i forhold til regelverk, normer og forskrifter alle elektrofagfolk må forholde seg til.

Les mer.

Elsikkerhet nr 91

Les mer.

Elsikkerhet nr 90

Les mer.

COVID 19-situasjonen og gjennomføring av FSE- og førstehjelpskurs

På grunn av den nåværende situasjonen med COVID 19-viruset vil DSB akseptere at planlagte FSE- og førstehjelpskurs utsettes til situasjonen i forbindelse med COVID 19 er normalisert.

Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg har krav om årlig opplæring, øvelse og instruksjon av bestemmelser i forskriften samt nødvendig førstehjelpsberedskap, og at det ikke skal gå mer enn 12 måneder mellom hver opplæring (FSE- og førstehjelpskurs).

For elektrovirksomheter, kraft- og nettselskaper som har planlagt slike kurs den nærmeste tiden, men som pga den nåværende situasjonen med COVID 19-viruset ikke får gjennomført opplæringen, vil DSB akseptere at planlagte FSE- og førstehjelpskurs utsettes til situasjonen i forbindelse med COVID 19 er normalisert.

KMH Elektro AS

KMH Elektro AS er en kompetansebedrift beliggende i Porsgrunn og gjennomfører oppdrag i hele landet.

 

Besøk oss

Storgata 242
3912 Porsgrunn

Org.nr: 989976044 

Kontakt oss

Tlf: 35 56 04 20

E-post: post@kmh-elektro.no